Alfa 7 Ziekenvervoer - Vitamine C Supplementen Online Kopen
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

7 redenen Liposomale vitamine C is superieur aan standaard orale vitamine C-supplementen

We hebben allemaal veel koude en griepseizoenen meegemaakt tijdens de wintermaanden. Dus gaan we naar de apotheek om wat vitamine C-supplementen op te halen. Helaas lijkt het niet alleen zelden te werken, maar het geeft ons ook vaak gastro-intestinale klachten.

Nou, wat als we je vertelden dat er een betere vorm van vitamine C is die bekend staat als liposomale vitamine C? In dit artikel zullen we bespreken hoe een Liposomaal Vitamine C-supplement superieure effecten heeft op standaard orale vitamine C.

Wat is vitamine C?

Vitamine C, ook bekend als ascorbaat en ascorbinezuur, is een in water oplosbare vitamine die van nature voorkomt in verschillende voedingsmiddelen of wordt toegevoegd aan verrijkte voedingsmiddelen en die vaak wordt verkocht als voedingssupplement. Een van de redenen dat het aan voedingsmiddelen wordt toegevoegd en als voedingssupplement wordt verkocht, is omdat mensen niet in staat zijn om zelf vitamine C in ons lichaam te produceren.

Lang geleden konden we dat, maar vanwege mutaties in het zogenaamde GULO-gen waardoor het niet-functioneel was, hebben moderne mensen dat vermogen niet meer. Als gevolg hiervan moeten we vertrouwen op onze voeding en vaak op supplementen om de benodigde hoeveelheid van deze belangrijke voedingsstof binnen te krijgen.

 

 

Maar wat maakt vitamine C zo essentieel? Deze essentiële voedingsstof is nodig voor de productie van bepaalde neurotransmitters, zoals norepinephrine. Deze neurotransmitter en dit hormoon helpen het lichaam om stress te bestrijden als onderdeel van de vecht-of-vluchtreactie, en speelt een belangrijke rol in je slaap-waakcyclus, emoties, geheugenopslag en aandacht en focus bij het uitvoeren van een taak.

Bovendien ondersteunt vitamine C de synthese van collageen, dat dient als een cruciaal structureel element in de huid, botten, pezen, ligamenten en bloedvaten. Collageen speelt ook een cruciale rol bij wondgenezing. Vitamine C is ook een van de belangrijkste antioxidanten en immuunsysteemondersteuners in het lichaam en helpt bij het bestrijden van vele infecties en ziekten, variërend van verkoudheid en griep tot ernstiger en levensbedreigende ziekten zoals hartaandoeningen. Nu we enkele van de essentiële functies van vitamine C in het lichaam kennen, gaan we wat nauwkeuriger bekijken hoe Liposomale vitamine C zich verhoudt tot standaard orale vitamine C-supplementen en intraveneuze vitamine C.

 

Liposomale vitamine C-technologie

Als u op zoek bent naar manieren om uw vitamine C-spiegel te verhogen, dan zou u een vitamine C-supplement moeten overwegen. Meer specifiek wilt u misschien liposomale vitamine C overwegen. Maar wat is liposomale technologie eigenlijk? Liposomale technologie maakt gebruik van met microvloeistof gevulde liposomen om voedingsstoffen rechtstreeks in de cellen en weefsels van het lichaam te beschermen en af ​​te geven. Deze liposomen lijken erg op menselijke cellen, waardoor ze gemakkelijker in het lichaam kunnen worden getransporteerd. Als gevolg hiervan wordt de opname van voedingsstoffen aanzienlijk verhoogd en is er minder darmklachten dan bij het gebruik van standaard orale vitamine C-supplementen.

Liposomale vitamine C-technologie biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Micro-inkapseling die beschermt tegen de harde zuurgraad van het maagdarmkanaal
  • Verhoogde levering aan cellen, weefsels en organen
    Hogere absorptiesnelheden en biologische beschikbaarheid dan andere standaard orale supplementen
  • Niet-invasief vergeleken met intraveneuze suppletie
  • Lagere liposomale doses hebben dezelfde effecten als standaard orale vitamine C-supplementen met een hoge dosis
  • Helpt voedingsstoffen sneller door het lichaam te gebruiken
  • Voorkomt gastro-intestinale klachten die gewoonlijk worden ervaren met standaard orale vitamine C-supplementen
No Comments

Post A Comment